Banklessin perustaja voittaa Synthetixin perustajan tosielämän taistelussa

Lokakuun 12. päivän (UTC) aamuyön tunteina Synthetixin perustaja Kain Warwick ja Banklessin perustaja David Hoffman kohtasivat tositappelussa Salt Lake Cityssä, Utahissa. Tapahtuman järjestivät yhdessä Luvaton ja ottelun suoratoistoalusta Karate Combat. Permissionless on suuri kryptovaluuttakonferenssi, jota parhaillaan järjestävät Pankittomat ja Blockworks. Konferenssin osallistujille tarjottiin ilmaiset liput otteluun.

Markkinoinnin näkökulmasta on helppo ymmärtää, miksi David osallistui tapahtumaan. Kainin osallistuminen juontaa juurensa Davidin kanssa aiemmin lyömästään 500 000 dollarin vedosta, joka koski hänen uuden Infinex-hankkeensa sponsorointia (lähinnä sijoitusta).

Showdown: Power vs. Popularity

Noin kello 2:40 UTC molemmat ottelijat astuivat kehään. Alun vastaanoton ja fyysisten tilastojen perusteella oli selvää, että Kainilla, joka oli huomattavasti isompi, oli kokoetu. David nautti kuitenkin suuremmasta yleisön kannatuksesta.

Ottelu alkoi kello 2.44, ja vaikka se kesti alle 8 minuuttia, se oli dramaattinen kahden erän ottelu. Ensimmäisen erän molemmat ottelijat aloittivat varovaisesti, mutta Kain (valkoisissa shortseissa), jolla oli mahtavampi ruumiinrakenne, onnistui voittamaan Davidin (mustissa shortseissa) ja piti hänet yhdessä vaiheessa köysissä.

Davidin paluuvoitto

Toisen erän alkaessa Davidin ylivoimainen kestävyys ja kestävyys alkoivat kuitenkin näkyä. Huolimatta Kainin alkuvaiheen ylivoimasta David onnistui kaatamaan Kainin kahdesti ja lopulta varmistamaan voiton.

Ottelu oli saanut merkittävää huomiota koko kryptoyhteisössä, ja katsojat kannustivat suosikkitaistelijoitaan ainutlaatuisella tavalla – jotkut jopa huusivat humoristisesti lauseita kuten ”likvidointi tulossa”, kun yksi taistelija oli vaikeuksissa.

Lisäksi ennustemarkkinapaikka

Kainin itseluottamus ennen ottelua ja kilpailuhistoriat

Historiallisesti voittajaksi suosittiin Kain Warwickia, joka on kasvattanut ”taistelun harrastajan” persoonaa. Hänen kertoimensa oli pysynyt jatkuvasti yli 60 prosentissa ottelua edeltävinä päivinä. Elokuussa Kain oli jopa haastanut pitkäaikaisen kilpailijansa Su Zhun otteluun, mutta tarjous hylättiin.

Ennen tätä ottelua Kain oli julkaissut kuvia itsestään huippukunnossa ja ilmoittanut olevansa valmis taisteluun. Hänen itsevarmuutensa jopa vahvisti hänen tukeaan Polymarketissa.

Daavidin hiljainen luottamus ja odottamaton lopputulos

David Hoffman sen sijaan pysyi hiljaisena ja keskittyneenä. Vaikka hän ei julkaissut yhtään fysiikkaansa esittelevää ottelua edeltävää kuvaa, hän twiittasi itsevarmasti: ”Kaikki jättävät huomiotta sen tosiasian, että minulla on enemmän ottelukokemusta ja harjoitteluaikaa.”

Kuten kävi ilmi, Davidin hiljainen luottamus kannatti. Hän ei ainoastaan voittanut ottelua, vaan hänen kannattajansa Polymarketissa tekivät yllättävän comebackin.

Ottelun jälkeen David piti voittopuheen ja vihjasi, että maanantaina on tulossa yhteenveto ottelusta. Näyttää siltä, että hänellä on nyt kerskumisoikeudet, jotka ruokkivat keskusteluja vielä pitkään.